Udostępnij:
Przygotuj swoje zmysły na niecodzienne, czasami zaskakujące doznania.
Wzbogać swoje kulinarne poszukiwania nowymi składnikami. Spróbuj i daj wciągnąć się w wir fermentacyjnej przygody. Dowiesz się skąd wziąć pracowite bakterie oraz jak stworzyć przyjazne im środowisko. Zapraszamy osoby dorosłe do Dzikiego Ogrodu na warsztaty tworzenia kiszonek.
prowadzenie: Anna Lipińska
Dofinansowano ze środków Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego pochodzących z Funduszu Promocji Kultury
Ceny biletów
wstęp wolny / zapisy
Kasa Centrum Kultury
Aktualne godziny pracy kasy znajdują się w zakładce Kontakt.
tel: 81 466 61 40
oraz: 728 474 209
Kontakt mailowy:
kasa@ck.lublin.pl
Bilety dostępne także online
Miejsce
Kontakt
Pracownia Sztuczka
e-mail: sztuczka@ck.lublin.pl
tel: 81 466 61 47