Szukaj
To dla nas ważne by Centrum Kultury było dostępne dla wszystkich w tym również osób o szczególnych potrzebach.
Dla niedowidzących
A
A
A
A
A
A
A
Dla niesłyszących
Przejdź do treści
Aktualności
Wydarzenia
O Centrum
Kontakt
EN
Kup bilet
Aktualności
Wydarzenia
O Centrum
Kontakt
EN
Kup bilet
Film
Listopad w Kinie CK
Festiwal
/
Taniec
/
Teatr
28. Międzynarodowe Spotkania Teatrów Tańca
Muzyka
Lublin Jazz Festiwal: Future Friendly
Bądź jak Arto. O wszystkich książkach kucharza z Aleppo
Marhaba – o czytaniojedzeniu według Piotra Ibrahima Kalwasa
Droga przez mąkę czyli 7 lat cotygodniowych peregrynacji kulinarnych Łukasza Modelskiego w jednym tomie
Odwołane
Ziemniak i jego krewniacy
Bazylejskie Läckerli konkurencją dla toruńskich pierników? Sprawdźmy to!
Lucerna. Miej oczy szeroko otwarte – to cała Szwajcaria w miniaturze
Grenoble. W klasztornej bibliotece i wirydarzu spróbujemy rozszyfrować recepturę likieru Chartreuse
Walencja. Wegetariańska paella w cieniu pomarańczowych drzew
San Sebastian – gastronomiczna stolica Europy
Burak jaki jest, każdy wie. Ale czy na pewno ?
Ratatouille – prowansalski klucz do zmysłów
Renesansowe ogrody klasztorne
Pesto! Prosto i „presto”
Toskański ziołowy róg obfitości
Espresso w Rzymie, Wenecji czy Mediolanie? Dylematy kawosza
Tiramisu -„popraw mi humor”
Pinzimonio – chrupiąca rozkosz warzywnego ogrodu
Umami po włosku
Włoscy mistrzowie makaronu
Między panforte a ribolitą
Gdzie Rzym a gdzie Krym
San Marzano – król pomidorów
Campodimele. Miasteczko długowieczności
Sardynia. Co jedzą (i piją) stulatkowie?
Kawa w Palermo? Tylko z inspektorem Montalbano
Kreta – w labiryncie historii, smaków i zapachów
Banusz, mamałyga, psiocha, kulesza – proste potrawy na trudny czas
1
2
Email
*
Akceptuje postanowienia regulaminu.
Subskrybuj
FreshMail.pl
Sign me up!
FreshMail.pl